söndag 5 september 2010

Youtube och tänder.

Noelle är en hajare på iPhonen, och spelar både spel och tar bilder och allt vad hon gör.
Youtube är också en favorit som hon jämt går in på, och på något vis tar sig fram till just den låten hon vill höra.
Det värsta är att hon emellanåt kommer in på synnerligen olämpliga videos. Duktig som hon är så vet hon dock om att de är tramsiga och byter illa kvickt. Men ändå, det är helt galet hur mycket trams det finns på den sidan. Att folk ens orkar att lägga ner den energin att mixtra ihop så korkade saker.

Nåja.
Dagen har spenderats i Trolle Ljungby för lite paintball, och nu inväntar vi pappsen som dyker upp närsom med lite kinamat. Han fick åka på jour i malmö, därför blir det väldigt sen middag för familjen.
Så är det att vara egen företagare.

Lilleman kommer inte riktigt till ro däruppe, så jag springer upp med jämna mellanrum och ger honom nappen. Han vet så väl att det är läggdags.
En liten tand anas under tandköttet, men jag kan inte riktigt avgöra om den har spruckit igenom än. Det känns så men jag får inte riktigt se ordentligt. Stackare, att få tänder så tidigt som vid tre månaders ålder. Men Noelle var likadan, fick sin första tand när hon var tre och en halv månad. Sen bara ploppade allihopa fram, hon hade hela uppsättningen när hon var lite mer än 1. Ja, förutom kindtänderna givetvis.

Nehe minsann, nu kom mannen så nu blir det söndagsmys!
Hoppas att ni har haft en fin helg!

Inga kommentarer: