tisdag 20 maj 2008

Long time no see.

Haft fullt upp hela helgen med jobb, målning (SUCK), hundutställning och restaurangbesök.
Tycker om helger när det händer saker, man vill ju passa på att göra så mycket med familjen som möjligt när man har tid.

Och tyvärr, jag har redan försökt att smita från det, men målandet blir inte gjort av sig självt. Tråkigaste jobbet som finns, även om det blir fint när det blir klart. Dock inte så mycket kvar nu, men gavlarna är hemska då vi måste flytta ställningen jämt, upp, ner och fram och tillbaka.


Älskade snorpan är ledig från dagis idag, jobb väntar mig mellan 12-16.00 och då ska lillfis vara hos sin kära mormor.
Imorgon blir det den första långa dagen på dagis, från 6.30 till strax efter 16.00.. Antar att de kommer ha en trött Noelle att göra med, då de bara vilar en gång efter middag där. Men det blir nog bra.


Nu går hon omkring och skäller på allting som hon går förbi, låter jättekul! =)
Klätterapa är det minsta man kan säga, just nu står hon uppe på kattställningen (en sådan klösmöbel eller vad det heter).
Är så glad att hon äntligen äter ordentligt, hon är ju inte stor i maten, men nu är det bättre än förut. Hon ratar helt enkelt bebismaten på burk. Har man en gång smakat vuxenmat med kryddor och grejer så är man tydligen fast!


Tänkte på en sak igår. Att vara vuxen är egentligen inget kul. Alla räkningar, deklarationer, laga mat, sköta hemmet, ja sådant som tillhör en vuxens sysslor.
Tänk vad skönt när man var mindre och det värsta bekymret var typ om favoritdockan hade försvunnit eller liknande.



Nehe, nu är det dags att ta itu med lite vuxensysslor. Plocka, plocka, plocka.

Ha en fin dag!




Inga kommentarer: