tisdag 15 mars 2011

By the way..

..det hade varit roligt att få veta vilka som läser här hos mig? Idag är ni fler än förut och det är ju kul, även om det känns som att folk lockas av mindre glada inlägg!
Släng gärna in en kommentar om vem du är och varför du läser här?



- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Birgitta Hall sa...

Hej Stumpan läser din blogg varje dag...
Gillar ditt sätt att skriva & hur du berättar om din/er vardag...

Ha det bäst
Birgitta

Emma sa...

Heej, jag hittade hit idag :) Tycker du skriver så himla bra, allt är inte gullegull å perfekt och så är du väldigt bra på att skriva i det svenska språket :)

Hade hoppats att du kanske ville ses en dag med barnen, det var ju ett bra tag sen sist och mycket har ju hänt sen dess, till det bättre..!

kram

Johanna sa...

Jag kikar in här varje gång du slänger upp en länk på Facebook :) Kram

hatixhe sa...

Brukar kika in då och då,då jag har dig i min fb så följer jag lite därifrån...Kul att följa med i din vardag,du delar med dig en del,vilket är ganska positivt ...så jag som mamma tycker det är kul...Ha det gött Atte

Caroline1985 sa...

Jag minns inte riktigt hur jag hittade hit, men vi gick iaf i samma klass ett tag på Fjälkinge. Tycker det är roligt att se vad folk "från förr" har för sig nuförtiden =)

Som tidigare redan nämnt, så skriver du på ett bra sätt. Och jag själv har också 2 små barn, så din blogg känns relevant för mig =)

Anonym sa...

Hej svejs Rebecca!

Jag burkar läsa din blogg då du lägger upp den som länk på facebook! :) det är trevligt att läsa om dig och din familj! hoppas att ni mår bra, Kram Tia

sa...

Hej världens grymmaste mamma!

Jag läser såklart! (och erkänner för mig själv och omvärlden att jag är asdålig på att kommentera, fastän jag efter varje inlägg tänker att "nu jäklar".

Men nu jäklar! Nu ska jag börja kommentera : )

Hoppas allt är bra med er.

Kram Sammy